Het wilde eten
boer, visser, jager
Een boek van Ronald Hoeben, Jacques Hermus en Gerard Veldman
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het wilde eten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
‘Het wilde eten’ is een persoonlijk en meeslepend kook-, lees- en doeboek. Met stoere verhalen, heerlijke recepten en vrolijke anekdotes uit de kleivlakten van de polders, rond het zilt van de zee, de herfstgeuren van de bossen en de ruigten elders in de wereld.Het is geen gewoon kookboek: dit is een zoektocht naar het échte eten. Het vertelt over de kip die Jacques’ vader achter de schuur slachtte, het wilde rukken van de vis aan de lijn, paddenstoelen die zich onder vochtig blad verschuilen, een fazant die hangt te besterven en de verstilde schoonheid van de wilde natuur. Daarnaast biedt het antwoord op heel praktische vragen: hoe richt je je moestuin in, hoe maak je een rookkast? Waar raap je oesters, hoe vang je een zalm en hoe maak je je eigen pruimenlikeur?
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.