Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Mijn keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Cas Spijkers, befaamd maître-cuisinier van sterrenrestaurant ‘De Swaen’ in Oisterwijk, beheerst tot in de perfectie alle disciplines van het koksvak. Zijn credo is ‘vernieuwend koken’: de uitdaging om zelf nieuwe gerechten te ontwerpen. Deze bijzondere uitgave vormt de weerslag van de kennis en ervaring, die hij gedurende zijn lange en succesvolle loopbaan heeft opgedaan. De in dit boek opgenomen receptuur is weergaloos fraai gefotografeerd door topfotograaf Luis Bisschops. Het geheel dient als een werkelijk unieke inspiratiebron voor ieder die van koken houdt.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.