Lucas Rosenblatt, J. Meyer, E. Beckmann, L. Rosenblatt en Joyce Meyer - Koffie

Koffie

geschiedenis - teelt - veredeling - recepten

Een boek van Lucas Rosenblatt, J. Meyer, E. Beckmann, L. Rosenblatt en Joyce Meyer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koffie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Voor liefhebbers is een geurige kop koffie het stralende begin van de nieuwe dag, de drank die slaap en vermoeidheid verdrijft, de kroon op een goede maaltijd. Met zijn palet van ruim vierhonderd aromatische smaakstoffen is koffie ook een geliefd ingrediënt voor elke fantasierijke kok. De verrassende recepten in dit boek zullen u ongetwijfeld inspireren. Inspiratie kunt u ook halen uit de beschrijving van de inspanningen die de Stichting Max Havelaar, die koffieproducenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs garandeert voor hun product.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken