Marcel Desaulniers, J.P. Peavey, M. Grand, S. Arcella en M. Desaulniers - Hemelse desserts

Hemelse desserts

Een boek van Marcel Desaulniers, J.P. Peavey, M. Grand, S. Arcella en M. Desaulniers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Hemelse desserts, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Lof voor Weg van Chocolade, winnaar van de James Beard Award voor het beste bak- en dessertboek van het jaar:
Wet als een symfonie voert Weg van Chocolade de lezer van hoofdstuk tot hoofdstuk, waarbij elk het vorige hoofdstuk overtreft met nog intensere chocoladebeladen recepten. Het laatste hoofdstuk eindigt in een crescendo dat zelfs de meest begenadigde chocoholic tevreden moet stellen. -Ferdinand E. Metz, president Culinair Instituut van Amerika
“Tussen het restaurant en het kookboek zal deze chef de liefhebbers van chocolade ongetwijfeld nog lange tijd doen zwijmelen. Maar o, wat een verrukking.” -Chocolatier
“Het is geen verrassing dat Marcel dit boek heeft geschreven, lat alle chocoholics en hun verwanten zeker als levenslange therapie zal dienen. Zijn recepten zijn exact en makkelijk te w1gen, met een ‘chefs-accent’ waardoor het andere kookboeken voorbijstreeft. Als u van koken én van chocolade houdt, zult u dit boek koesteren en gebruiken. -John Doherty, chef-kok, Waldorf Astoria, New York City
“Elke fan van chocolade moet dit boek hebben. Ik moest mijn stoel uit, meteen naar het fornuis en een paar van de recepte; uitproberen. Als u niet aan die verleiding toegeeft, bent u het echte chocoholic. -Mark Miller Schrijver van The Coyote Cafe Cookbook
“Chocoholics zullen er dol op zijn. -Bon Appetit
“Marcel is een begenadigd kok, een man die oog heeft voor d kleinste details en nuances waardoor het grote zich van het goede onderscheidt. Zijn gedegen aanwijzingen en behulpzame tips zullen een steun zijn voor alle thuiskoks die zijn bewerkelijke en zondige scheppingen willen namaken. - Jasper White, Restaurant Jasper, Boston
“Zijn laatste publicatie is een duizelingwekkende schat aan recepten - zelfs voor hen die niet over veel tijd of geduld beschikken… De recepten zijn helder geschreven en worden gemaakt met soorten chocolade die overal verkrijgbaar zijn. Het boek i’s ook adembenemend mooi geïllustreerd. » -Food & Wine
“Zacht, gevoelig, zielsberoerend-verleidt de zintuigen. Zelfs als u niet van plan bent om iets te koken, zult u dit boek willen hebben om u te verlustigen aan de foto’s. -Washington Post


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken