M. Declercq - Vis & wijn

Vis & wijn

creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vadamme

Een boek van M. Declercq

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vis & wijn, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dertig populaire vissoorten, schelp- en schaaldieren uit de Noord-Atlantische en mediterrane wateren komen aan bod, van krab over oesters tot rog en pladijs

Hoe zien ze eruit, waar komen ze voor en hoe kun je ze bereiden?

Bij elke vissoort hoort een origineel recept, bereid door Sergio Herman (Oud Sluis), Nederlandse chef van het jaar en de nieuwe Vlaamse rijzende ster, Wim Vandamme

Met uitgebreid wijnadvies van eerste sommelier William Wouters


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken