M. Declercq

We hebben 22 boeken van M. Declercq waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Declercq? Registreren is gratis!

Boeken van M. Declercq

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Declercq

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft gestoomd met zwarte sojabonen

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, gember, knoflook, kreeft, maïsolie, rijstazijn, rijstwijn, suiker, witte peper, zout en zwarte sojabonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Soep met zeevruchten

Ingrediënten:
doradefilet, eiwit, gedroogde chilipeper, groene asperge, kippenbouillon, peper, scampi, sesamolie, sint-jakobsschelp, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kiprolletjes met scampi

Ingrediënten:
buikspek, eiwit, gember, kip, komkommer, loempiavellen, norivellen, peper, rijstwijn, scampi, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Zeebaars met meloen

Ingrediënten:
meloen, passievruchtensap, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, zeebaarsfilet, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, varkensvet, waterkastanje, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels happy family

Ingrediënten:
asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kip in bamboeblad

Ingrediënten:
bamboeblad, bananenblad, chilipeper, donkere sojasaus, kipfilet, rijstwijn, satepasta, suiker, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met vijf exotische kruiden

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, scampi, sluimererwten, suiker, tomatenpuree, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vegetarische lenterolletjes

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chinese champignons, knoflook, loempiavellen, peper, prei, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, taugé, tomatenpuree, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Pekingeend met chinese pannenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, eend, gember, hoisinsaus, honing, komkommer, prei, rijstazijn, sesamolie, vijfkruidenpoeder, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Pakje van rijst met kip

Ingrediënten:
chinese champignons, gember, kippenbout, lotusblad, olie, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, witte rijst, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Lamscarre

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, knoflook, lamscarre, peper, rijstwijn, rode paprika, ui, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Alle recepten van M. Declercq