B. Jones en Bridget Jones - Feestelijke gerechten

Feestelijke gerechten

Een boek van B. Jones en Bridget Jones

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Feestelijke gerechten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het successvol plannen van een feest met een minimum aan inspanning, en adviezen voor het samenstellen van een gastenlijst, een tafelindeling, het tafeldekken, de versiering en het organiseren van een feest met een thema.
Nuttige informatie over het samenstellen van een menu, het keizen van servies, glaswerk en bestek, de bereiding van de gerechten, het van tevoren koken en het opstellen van lijsten van benodigde etenswaren, wijn en andere dranken.
Heerlijke recepten voor favoriete gerechten waaronder eenvoudige hapjes bij een drankje, finger food, dips en drippers en recepten voor een informele brunch of lunch.
Oogverblindende gerechten voor buffetten en recepten voor formele diners voor feestelijke gelegenheden.
Stijvolle salades, populaire gerechten voor barbecues en picknicks en heerlijke desserts.
Meer dan 120 duidelijke, stap voor stap beschreven recepten en tips die behulpzaam zullen zijn bij het samenstellen van het perfecte menu voor elke feestelijke bijeenkomst.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken