Marinade
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 92 in Sous vide .
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Ingrediënten
- bonito
- champagne-azijn
- citroensap
- gember
- kanzuripasta (pasta van gefermenteerde chilipeper)
- koolzaadolie
- mirin
- rijstwijnazijn
- sesamolie, wit
- sjalot
- tamari
- suiker
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.