Confit à la minute van wilde steur met kruidenspätzle, kool, bietjes, dillemousse en borsjtsj-saus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Biet in as gegaard

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Rode bietjes, zoete

delicious. magazine - 2011-07

Wolverlei geitenkaas met biet & enoki

Een recept uit Nico Dingemans - From farm to fork in Twente

Bietenpoeder

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide