Dubbele kotelet van gestreepte zeebaars en persillade met zwartoogbonen en saus van grove mosterd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 100 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geroosterde varkensrollade met olijven en ansjovis - rôti de porc à la toulonnaise

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Gebakken kip - poulet sauté à la barthelasse

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Provençaalse gebakken courgette - courgettes sautées à la provençale

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Kalfsschenkel met ansjovis - rouelle de veau à l'anchois

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence