Pressé van konijn met spek, langzaam gepocheerde royal Blenheim abrikozen, konijnenlevermousse en groene pistaches

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 134 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Schouderham met abrikozen

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Gevulde butternutpompoen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Vulling 6: abrikozen en gember (gevulde kip)

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek