ln melk gepocheerde kalfslever met geglaceerde cipollini, Granny Smith, Dijonmosterd en sauce laurier
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 186 in Sous vide .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Ingrediënten
- granny smith
- bieslook
- kalfslever
- mosterdblad, rood
- mosterdbloemen
- olijfolie
- sauce laurier
- ui, cipollini
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.