Chaud-Froid van Moulard eendenlever, musquee de Provence, granaatappelsaus, blaadjes Mizuna, amandelkruimel en crumble en puree van gemberkoek
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 202 in Sous vide .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Ingrediënten
- gemalen amandelen
- eendenlever
- gemberkoekjes
- granaatappelpitten
- granaatappelsaus
- mizuna blaadjes
- muskaatpompoen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.