Chaud-Froid van Moulard eendenlever, musquee de Provence, granaatappelsaus, blaadjes Mizuna, amandelkruimel en crumble en puree van gemberkoek

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 202 in Sous vide .

Gang:
voorgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marsepein - 2de manier: geroosterde methode

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Marsepein

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Abrikozenbonbons

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Glaçage à l'abricot - Abrikozenglazzuur met amandelen of gekonfijte vruchtjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken