Worteltaart met een glazuur van roomkaas, crunch van gesuikerde walnoten, rozijnencoulis, schijfjes wortel, kaneelroomijs en gelee de carottes en sa poudre
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 218 in Sous vide .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- sous-vide
Ingrediënten
- kaneelijs
- kervel
- roomkaas, glazuur van
- rozijnencoulis
- walnoten, crunch van gesuikerde
- wortel, gelei van met bijbehorend poeder
- wortel
- worteltaart
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.