Mousse van pindakaas met gekarameliseerde banaan, bananenmouse en -sorbet, chocoladepudding en coulis van cacao nibs, pindacrunch, pindaglazuur, bananentuiles en zandgebak met pinda
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 223 in Sous vide .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- sous-vide
Ingrediënten
- banaan
- bananenmouse
- bananensorbet
- bananentuiles
- cacao nibs-coulis
- chocoladepudding
- pindacrunch
- pindaglazuur
- pindakaasmousse
- zandgebak met pinda
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.