Génoise aux pommes, gesuikerde appels, gembervla, melkjam, appelsorbet en appelchips

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 230 in Sous vide .

Gang:
nagerecht
Soort:
sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelsorbet

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Zuppa al cioccolate e yogurt - Witte chocolade en yoghurtsoep

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Appelkaramelsesam

Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Grünes Apfelsüppchen mit Sauerrahmeis und Apfelchips / Groen appelsoepje met zure roomijs en appelchips

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen