Sorbet van komkommer met gecomprimeerde meloen, yoghurtcrème, cake met olijfolie en balsamicosaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 234 in Sous vide .

Gang:
nagerecht
Soort:
sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lammsattel mit Paprika-Ingwer-Kruste an provenzalischem Gemüsefächer / Lamszadel in paprika-gemberkorst op een waaier van Provencaalse groente

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

warme salade met peultjes, erwtjes, en tuinbonen

Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids

Gekaramelliseerde balsamicobietjes

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Veggie's nightmare

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef