Roomijs van vanille, Chocolade en cashewnoten met anglaise van banaan, cremeux van chocolade, Chocolat Velvet, Poeder van chocoladekoek, tuile en gastrique de cepa vieja
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 250 in Sous vide .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- sous-vide
Ingrediënten
- anglaise van banaan
- cashewnotenijs
- chocoladecremeux
- chocolade-ijs
- chocoladekoek, poeder van
- chocolat velvet
- gastrique de cepa vieja
- vanilleroomijs
- tuile
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.