Pêche à le gelée de menthe - Perzik in muntgelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 53 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley, sorbet van Chaput St Mauré du Manoir en schuim van witte balsamico

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Crêpes farcies aux fruits d'été - Gevulde flensjes met zomervruchten

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Croquembouche aux fraises des bois - Bavarois van bosaardbeitjes met soesjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Fraise des bois au sabayon de champagne - Bosaardbeitjes met champagnesabayon

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg