Jus d'agneau - Geconcentreerde lamsbouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Gerrit Greveling.
U vindt dit recept op pagina 131 in Koken in een duinpan .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees / bouillon
Ingrediënten
- bleekselderij
- dragon
- knoflook
- lamsafsnijdsel
- lamsbotten
- maïsolie
- peperkorrels
- prei
- rode wijn
- rozemarijn
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- water
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.