M. Willems en R. Mestdagh - The last minute cook

The last minute cook

Een boek van M. Willems en R. Mestdagh

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals The last minute cook, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Elke dag gezond koken, voldoende gevarieerd, zonder dat het je te veel tijd kost, budgetvriendelijk en vooral lekker. Wie dit voor elkaar krijgt is een tovenaar, of… een goede leerling van The last minute cook.
Martine Willems is gefascineerd door gewoon lekker koken. Als geen ander beheerst zij de kunst om met een paar eenvoudige ingrediënten en eventueel enkele restjes de heerlijkste schotels te serveren. Snel en origineel, maar vooral: gezond!
Voor Martine begint de samenstelling van een menu steevast met de keuze van de groente en de manier waarop je die bereidt. Wat je erbij eet - stukje vlees of vis, aardappeltjes of rijst? - dat beslis je achteraf wel.
The last minute cook is een nieuwe-generatie kookboek voor drukbezette mensen die toch alle aandacht willen geven aan gezond eten. Een baanbrekend boek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken