U. Ferrigno - Trattoria

Trattoria

een Italiaans feest voor familie en vrienden

Een boek van U. Ferrigno

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Trattoria, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Zelfbereide, eenvoudige maaltijden op basis van verse ingrediënten zijn kenmerkend voor de Italiaanse trattoria’s. Ursula Ferrigno presenteert veel van haar recepten in trattoria-stijl. De gerechten worden aangevuld met recepten van Italiaanse chef-koks. Elk favoriet Italiaans gerecht passeert de revue, van pasta tot risotto, van stoofschotels tot vissoepen, van groenten uit de oven tot verse salades en van ijs tot chocoladecakes. Culinair en reisfotografe Francesca Yorke reisde door heel Italië om de koks, de gasten en de maaltijden die de trattoria wereldberoemd hebben gemaakt op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ursula Ferrigno heeft een voorliefde voor eenvoudige, eerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten, en is om die reden een van de populairste Italiaanse koks. Ze leverde haar bijdrage aan talloze tv-programma’s en geeft bak- en kookcursussen. Succesvolle boeken van haar hand zijn o.a. Italië thuis, Hemels Italië en La Dolce Vita.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken