K. Hawkins en P. Wilkins - Smoothies

Smoothies

shakes en sappen

Een boek van K. Hawkins en P. Wilkins

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Smoothies, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

SMOOTHIES
SHAKES EN SAPPEN
Vers, fris, en vol van smaak. Deze drankjes van fruit en groente zijn niet alleen lekker, maar ook een uitstekende voedingsbron en de ideale manier om te zorgen dat we de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Smoothies shakes en sappen staat barstensvol met recepten die je smaak-papillen prikkelen en een energiestoot aan je dag geven.
Alle dranken in dit boek zijn snel en makkelijk te maken. Naast pure en simpele sapjes vind je romige drankjes met en zonder zuivel en een aantal verleidelijke partydrinks - van Fruity carrot met gember, appel en sinaasappel tot Morning after detoxer met biet, wortel en appel en van Avocado & pear smoothie met citroen tot Sweet & sunroasted met zongedroogde tomaatjes, zoete paprika, yoghurt en pijnboompitjes. Z lekker kan gezond zijn!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken