Gino D'Acampo en G. d'Acampo - Fantastico

Fantastico

moderne Italiaanse gerechten

Een boek van Gino D'Acampo en G. d'Acampo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Fantastico, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Gino D’Acampo is gepassioneerd door Italiaans eten en bovendien dol op koken. Hij gelooft dat er in ieder mens een chef-kok schuilt, maar dat er voor een optimaal resultaat geen honderden ingrediënten of ingewikkelde haute cuisine kooktechnieken nodig zijn.
Dit boek is zijn manier om alle vragen die men hem over de Italiaanse keuken stelt te beantwoorden. Fantastico! is een boek met ruim 100 moderne Italiaanse recepten, opgezet in Gino’s eenvoudige, pakkende stijl en vol makkelijk te maken, sexy gerechten.

Gino D’Acampo werd geboren in Zuid-Italië en kreeg van zijn grootmoeder de liefde voor koken met de paplepel ingegoten. Hij is eigenaar van een restaurant aan het strand van Napels, en in Engeland is hij leverancier van Italiaanse kwaliteitsingrediënten. Gino is regelmatig op tv te zien, onder andere in Ready Steady Cook. Dit is zijn eerste boek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken