Lamsmedaillons met waterkerssaus

U vindt dit recept op pagina 12 in Lamsvlees nieuwe stijl .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Franse appeltaartjes

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Lever van zeeduivel en torchon met gelei van groene appel met appelmoes en Oscietra kaviaar

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Oysters with Cava Foam and apple gel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Gelakte lamsschenkel

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl