Lamsbout met perenmosterd

U vindt dit recept op pagina 46 in Lamsvlees nieuwe stijl .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees
Bereidingstijd:
135 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebraden lamsbout met ansjovis rozemarijn en knoflook

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Gigot é la moutarde - Gebraden lamsbout in een mosterdlaagje

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Lamsbout met linzen en mosterdroom en gebakken boerenkool

Een recept uit delicious. magazine - 2016-04

Koude salade van lamsbout met rode grapefrut

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl