Gebraden lamsbout met ansjovis rozemarijn en knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 162 in Heston Blumenthal thuis .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mayonaise met rozemarijn en ansjovis

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

involtini di melanzane - auberginerolletjes

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Ansjovis vinaigrette (voor Ceasar salade)

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Ansjovisjes - Hamsi

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen