Gestoofde lamsbout met mosterd- en selderijzaad
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 82 in Lamsvlees nieuwe stijl .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / lamsvlees
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- bruine fond
- extra vergine olijfolie
- knoflook
- koolraap
- kruidnagel
- lamsbout
- laurier
- mosterdzaad
- savooiekool
- selderijzaad
- stout
- ui
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.