Koolraap

Koolraap wordt beschouwd als groente.

Alternatieve naam: koolraapjes.

Zoek naar koolraap in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met koolraap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste koolraap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient koolraap:

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Basisrecept uit California Dreamin':

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knolselderij, koolraap, pastinaak, shiitake en wortel

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Ingemaakte Koolraap En Biet

Ingrediënten:
chilivlokken, zout, komkommer, koolraap, pekelnat, rode biet, tafelsuiker en knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde koolraap

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, koolraap, kruimige aardappel, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rutabaga mostarda

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, koolraap, kurkuma, mierikswortel, colman's mosterdpoeder, mosterdzaad en siroop

Soort:
sous-vide / mosterd
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Koolraap in folie

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, koolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, gemalen zwarte peper, hamschijf, koolraap, paarse broccoli, witte bonen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Koolraap chips

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, koolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente