Met lamsgehakt gevulde auberginewaaiers

U vindt dit recept op pagina 113 in Lamsvlees nieuwe stijl .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cured Venison Tartare with Coffee

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Lamskarbonaden op gelaagde groente

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Venkel en grapefruitsalade met appeldressing

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Couscoussalade met olijven

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër