Cured Venison Tartare with Coffee

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in Modernist Cuisine [3] .

Gang:
voorgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hertenfilet met dadellabne, bramen en pindacrumble

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Hertenfilet met dadel-labneh, bramen en pindacrumble

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Insta Trend: Purple Porridge

Een recept uit Isabel

Filet de cherveuil aux mûres - Filet van reerug met bramen

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan