Göran Söderin, George Strachal en Helén Pe - Brood bakken

Brood bakken

met zuurdesem

Een boek van Göran Söderin, George Strachal en Helén Pe

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Brood bakken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Zuurdesembrood is niet alleen lekker, maar ook heel goed voor onze gezondheid. Bovendien is dit brood langer houdbaar dan andere broodsoorten. Zuurdesem maakt ook deel uit van de culinaire geschiedenis van verschillende landen met goed bewaarde ‘streekrecepten’. Allemaal redenen om thuis aan de slag te gaan met de oeroude ‘chemie’ van zuurdesem. In dit boek staan recepten voor zuurdesem op basis van rogge, tarwe, spelt en haver, maar ook speciale zuurdesems gemaakt van aardappelen of linzen. U zult er versteld van staan hoeveel broodsoorten u kunt maken met zuurdesem, variërend van kaasbrood, ciabatta en notenbrood tot zoete brioches en rozijnenbrood.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken