Brahim Lagunaoui en B. Lagunaoui - De Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken

200 smakelijke en authentieke recepten

Een boek van Brahim Lagunaoui en B. Lagunaoui

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De Marokkaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

DE MAROKKAANSE KEUKEN

Marokko, het meest westelijke land in Noord-Afrika, ligt op een steenworp afstand van Europa. Het gebied wordt bewoond door Berbers en Arabieren en heeft onder meer sterke Spaanse invloeden gekend. Deze -diversiteit weerspiegelt zich in de zeer gevarieerde Marokkaanse keuken.

Voor velen is Marokko, mede door het sterk toegenomen toerisme, niet onbekend meer. Toch is nog niet iedereen vertrouwd met de Marokkaanse keuken en de eetgewoonten van dat land - geheel ten onrechte, zoals u uit dit boek kunt leren. Bijna iedereen heeft wel eens couscous gegeten, maar probeert u ook eens: Lbot dbbi maammer maa tmer (zeebrasem met dadelvulling) geserveerd met Schlada dial magbrib (Marokkaanse salade) of Kabab dWgbdmi (lamsragout) met Bessara (tuinbonenpuree).

De Marokka keuken bevat veel informatie over de fascinerende cultuur van het land, met de nadruk op de rijke culinaire traditie.

Ontdek de keuken van Marokko: de gerechten zijn gezond, lekker en eenvoudig klaar te maken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken