Doperwtenpuree met munt en schapenkaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 83 in Proef! Oranjebloesem .

Keuken:
Marokkaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeekat met doperwten - seppie ai piselli

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Tapenade van doperwten en groene olijven

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Spaghetti met doperwtenpesto – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen