Pigeon printanier - Voorjaarsduif

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Matelote d'anguilles a la Charentaise - Matelote van paling op de wijze van de Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Mousse de jambon de pays - Hammousse

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Petits gris en matelote - Stoofpotje van petit-gris slakken

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Pasta met roomsaus met prosciutto

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken