Sylvia Gabet en Philippe Asset - Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag?

Een boek van Sylvia Gabet en Philippe Asset

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Wat eten we vandaag?, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

80 makkelijke recepten, te bereiden in 20 minuten, voor doordeweekse avondenAls u ‘s middags thuiskomt en moet jongleren met de boodschappen, het huiswerk van de kinderen en koken, wees dan verstandig en begin niet aan ingewikkelde gerechten.Dit boek biedt 80 recepten die getest en goedgekeurd zijn door mijn eigen gezin, vol groenten omdat die nu eenmaal zo lekker en gezond zijn, en die een antwoord geven op de steeds terugkerende vraag: wat eten we vandaag? Het antwoord: ‘Vanavond eten we heerlijk, uitgebalanceerd, met plezier… en over 20 minuten, hooguit 30, gaan we aan tafel!’ SYLVIA GABETSylvia Gabet is een verdienstelijk kok en auteur van vele, inmiddels onmisbare kookboeken. Of deze nu tot stand zijn gekomen in samenwerking met grote chef-koks (Georges Blanc, Yves Camdeborde, Eric Fréchon) of voortgekomen uit haar ervaringen als moeder, ze tonen alle aan dat maaltijden leuk, lekker, eenvoudig en snel te bereiden, gezond en voedzaam kunnen zijn. Ze heeft vele prijzen ontvangen (Prix du fooding, Prix du meilleur livre de cuisine van de Gastronomades d’Angoulême) en geeft elke maand kookworkshops. Daarnaast schrijft ze voor diverse gastronomische tijdschriften.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken