Mul met tapenade op toast

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 59 in Hapjes .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Makreeltartaar met bieslook en yoghurt

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Knapperige tongschar met garnalenpaté en komkommer

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Friseesla met gegrilde geitenkaas

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Aalkebabs - spiedini d'anguilla

Een recept uit  - De Zilveren Lepel