Gestoomde gevulde en gepekelde varkensborst met linzen, groenten en aardappelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 67 in Varkensvlees .

Gang:
diner / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tapas van visconserven 6, scheermessen met citroen

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Varkensschouder, gebraden, met tijm, citroen en pastinaak

delicious. magazine - 2010-02

Citroensaus

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Linzensoep met citroen en saffraan-roerei

Een recept uit delicious. magazine - 2015-09