Phiippe Emanuelli en Frederic Raevens - Champignons a la carte

Champignons a la carte

alles over koken met paddenstoelen

Een boek van Phiippe Emanuelli en Frederic Raevens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Champignons a la carte, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Lasagne met cantharellen, geflambeerde boleten, risotto met champignons, tomatensalade met truffel… Een jaar lang zocht Philippe Emanuelli naargelang het seizoen voor u de meest verse en smakelijk paddenstoelen en stelde er lekkere en originele recepten mee samen. Met een uitgebreid en handig overzicht van alle paddenstoelen die courant gebruikt worden in de keuken. Hoe maakt u ze schoon en verwerkt u ze. Een must voor elke paddenstoelenliefhebber!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken