Tomás Graves - Brood En Olie

Brood En Olie

het laatste bolwerk van de Majorcaanse cultuur

Een boek van Tomás Graves

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Brood En Olie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In Brood en olie vertelt de op Majorca geboren en getogen Tomás Graves, zoon van de beroemde auteur Robert Graves, op gedetailleerde manier over de eeuwenoude productiewijze van elk ingrediënt van het traditionele Majorcaanse ‘Pa amb Oli’: brood en olijfolie.
‘Pa amb Oli’ staat symbool voor de authenticiteit van Majorca. Moderne gebruiken laten echter steeds meer van deze identiteit verdwijnen. Als bevlogen Majorcaan wil Graves met zijn boek de essentie van Majorca voor toekomstige generaties vastleggen en bewaren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken