Lorraine Pascale en New Myles - Baking made easy

Baking made easy

100 fantastische, eenvoudige bakrecepten

Een boek van Lorraine Pascale en New Myles

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Baking made easy, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Lorraine Pascale, een bedreven patisseriechef met vijftien jaar ervaring, is een bakexpert die op meesterlijke wijze elke mogelijke gebakken traktatie weet te creëren. Van brood, muffins, koekjes, cakes en taarten tot pasteien: de recepten van Lorraine zullen iedereen inspireren, van de voorzichtige beginner tot de ervaren enthousiasteling.

In dit fantastische debuutkookboek, een aanvulling op Lorraines tv-programma op BBC 2, deelt ze haar expertise en kennis, naast veel van haar favoriete recepten. Het boek bevat ideeën voor elke gelegenheid: doordeweekse maaltijden, feestelijke etentjes, elegante high teas of ongedwongen brunches. Ze helpt u met Britse klassiekers en introduceert hier en daar een nieuwe kijk op oude favorieten. Van haar toad-in-the-hole en gebakken alaska’s met sinaasappellikeur en aardbeien tot haar empanada’s met pompoen en kastanje of haar super-de-luxe worteltaart: Lorraine heeft het midden gevonden tussen tijdloos en praktisch, inspirerend en nieuw.

Lorraines schrijfstijl is al net zo aansprekend als haar bakkunst. Haar woorden zullen u inspireren om alles uit te proberen, zelfs de complexere recepten als die voor croissants en soufflés. Ze geeft ook simpele alternatieven, trucjes en tips om het bakken voor iedereen leuk te maken. De schitterende foto’s van Myles New maken het geheel compleet: ze laten de gerechten in al hun glorie zien. Baking Made Easy laat u zien hoe verrukkelijk en bevredigend bakken kan zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken