Gabriella Ganugi, M. Lanza en G. Ganugi - Kaas

Kaas

Een boek van Gabriella Ganugi, M. Lanza en G. Ganugi

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Kaas, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Aan het eind van de 20ste eeuw produceerde men in Italië een geschatte 400 verschillende soorten kaas. In dit boek worden enkele tientallen van de bekendere soorten kaas beschreven, plus diverse andere, minder bekende soorten. Hier zult u al uw favorieten vinden, zoals mozzarella, gorgonzola en Parmezaanse kaas, met anekdotes over hun oorsprong en naam, maar ook met informatie over de productiezones, het rijpen, het vetgehalte en hun smaak. Bij elke kaas vindt u een recept waarin de kenmerken van de betreffende kaas het beste tot uiting komen. In de inleiding geeft de schrijfster richtlijnen voor het serveren van Italiaanse kaas en voor combinaties van kaas met wijn. Dit boek boordevol informatie kunt u altijd meenemen wanneer u Italiaanse kaas gaat kopen, maar ook zal het u in staat stellen uw vrienden en familie te verrassen met heerlijke gerechten en prachtige verhalen over Italiaanse kaassoorten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken