Terug naar Toscane.

Toscane recepten

tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken

Overzicht van alle recepten

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Boerengroentesoep

Ingrediënten:
bloemkool, boter, doperwten, groentebouillon, kervel, knolselderij, peper, peterselie, prei, snijbonen, tomaten, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met mosselen

Ingrediënten:
boter, champignons, knoflook, margarine, mosselen, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, uienpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Toscaanse lamsbout

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Italiaanse tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, mozzarellavocht, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Gevogeltepizza

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Vissoep met venkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, droge witte vermout, garnalen, groentebouillon, lente-ui, mosselen, peper, rode paprika, slagroom, tarwebloem, venkel, visfond en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenteschotel

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, mozzarella, peper, rode paprika, sojaolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:

Mini-pizza's

Ingrediënten:
basilicum, courgette, knoflook, maïskiemolie, mozzarella, peper, peterselie, tomaten, veldzuring, gist, volkorenbloem, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:

Tomatentaartje met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, crème fraîche, ei, goudse kaas, kerstomaat, nootmuskaat en peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Siciliaanse broccoli

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broccoli, olijfolie, pittige kaas, rode wijn, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten:
bolognesesaus, parmezaanse kaas, pasta, plantaardige olie en spaghetti

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Florentijnse medaillons

Ingrediënten:
gerookt dooregen spek, gevulde olijven, olijfolie, pekelvlees, peper, salie en varkensfilet

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, garnalen, kappertjes, knoflook, kokkels, laurier, mosselen in blik, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Cannelloni met bladspinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
crème fraîche, half-om-halfgehakt, knoflook, lasagne, melkvel, oregano, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht uit Toscane:

Vijgen in sinaasappelsaus

Ingrediënten:
blauwe vijgen, citroen, sinaasappel, slagroom, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Kwark-oliedeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Spaghetti Genua

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peterselie, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Toscane:

Florentijnse taartjes

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, boter, donkere couverture, ei, hazelnoot, honing, ingemaakte kersen, rumaroma, slagroom, suiker, tarwebloem en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht uit Toscane:

Salade met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
olijfolie, peper, pistachenoten, rode ui, sinaasappel, suiker, venkel, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Toscane

Bijgerecht uit Toscane:

Aubergines uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, mozzarella, olijfolie, peterselie, salami, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Konijnenbouten

Ingrediënten:
groene olijven, groene peper, knoflook, konijnenbouten, olijfolie, rozemarijn, salie, sjalot, witte wijn, zilveruitjes, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met spinazie

Ingrediënten:
boter, citroensap, doorregen spek, gedroogde gist, gekookte ham, grofgemalen tarwe, kaas, knoflook, marjolein, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, spinazie, suiker, tarwebloem, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Toscane:

Exotische pizza

Ingrediënten:
ananas uit blik, boter, kaas, karnemelk, lente-ui, peper, rietsuiker, sojasaus, tarwebloem, tomaten, tomatenpuree, varkensfilet, witlof en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met citroensaus

Ingrediënten:
aquavit, citroen, citroensap, parmezaanse kaas, pasta, peper, slagroom, suiker en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:

Milanese marsepeintaartjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, arak, bakmarsepein, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, gekonfijte kersen, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Dilleboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, kervel en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Tomatensaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tonijnsalade

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, rode ui, sla, tonijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met lotte en bleekselderij

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tarwebloem, tomaten, gist, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Toscane:

Gemarineerde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Steaks met olijven

Ingrediënten:
peper, plantaardige olie, ribstuk, spaanse olijven gevuld met paprika, tarwebloem, tomaten, ui, vleesbouillon, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Toscane

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Toscane:

Milanese koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Lamsnootjes op artisjokken

Ingrediënten:
armagnac, kalfszwezerik, lamsfilet, laurier, peterselie, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Kalfsschnitzel met ham en salie

Ingrediënten:
bruine fond, droge vermout, kalfsschnitzel, olijfolie, parmaham, peper, salie, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Toscane:

Gebakken aubergines

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, ei, nootmuskaat, olie, peper, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Scampispies met dilleboter

Ingrediënten:
dilleboter, gevulde olijven, knoflook, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, scampi, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, brood, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon