- Toscane

Toscane

tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken

Een boek van

We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Toscane, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken.
In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan!
Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Toscane

Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Toscane

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Toscane:

Florentijnse taartjes

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, boter, donkere couverture, ei, hazelnoot, honing, ingemaakte kersen, rumaroma, slagroom, suiker, tarwebloem en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Italiaanse tomaten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, mozzarellavocht, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met mosselen

Ingrediënten:
boter, champignons, knoflook, margarine, mosselen, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, uienpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Spaghetti Genua

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peterselie, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tonijnsalade

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, rode ui, sla, tonijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
crème fraîche, half-om-halfgehakt, knoflook, lasagne, melkvel, oregano, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit  - Toscane

Bijgerecht uit Toscane:

Aubergines uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, mozzarella, olijfolie, peterselie, salami, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht uit Toscane:

Salade met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
olijfolie, peper, pistachenoten, rode ui, sinaasappel, suiker, venkel, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Lamsnootjes op artisjokken

Ingrediënten:
armagnac, kalfszwezerik, lamsfilet, laurier, peterselie, salie en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Kwark-oliedeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, garnalen, kappertjes, knoflook, kokkels, laurier, mosselen in blik, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:

Milanese marsepeintaartjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, arak, bakmarsepein, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, gekonfijte kersen, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Toscaanse lamsbout

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Tomatensaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Toscane:

Gebakken aubergines

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, ei, nootmuskaat, olie, peper, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Siciliaanse broccoli

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broccoli, olijfolie, pittige kaas, rode wijn, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Toon alle 47 recepten in dit boek