- Toscane

Toscane

tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken

Een boek van

We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Toscane, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken.
In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan!
Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Toscane

Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht uit Toscane:

Boerengroentesoep

Ingrediënten:
bloemkool, boter, doperwten, groentebouillon, kervel, knolselderij, peper, peterselie, prei, snijbonen, tomaten, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Konijnenbouten

Ingrediënten:
groene olijven, groene peper, knoflook, konijnenbouten, olijfolie, rozemarijn, salie, sjalot, witte wijn, zilveruitjes, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
crème fraîche, half-om-halfgehakt, knoflook, lasagne, melkvel, oregano, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Cannelloni met bladspinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Steaks met olijven

Ingrediënten:
peper, plantaardige olie, ribstuk, spaanse olijven gevuld met paprika, tarwebloem, tomaten, ui, vleesbouillon, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Italiaanse groenteschotel

Ingrediënten:
basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, mozzarella, peper, rode paprika, sojaolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Gevogeltepizza

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Kalfsschnitzel met ham en salie

Ingrediënten:
bruine fond, droge vermout, kalfsschnitzel, olijfolie, parmaham, peper, salie, tarwebloem en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Vissoep met venkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, droge witte vermout, garnalen, groentebouillon, lente-ui, mosselen, peper, rode paprika, slagroom, tarwebloem, venkel, visfond en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode wijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tonijnsalade

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, rode ui, sla, tonijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Toscaanse lamsbout

Ingrediënten:
doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Spaghetti Genua

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pecorino, peterselie, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:

Milanese marsepeintaartjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, arak, bakmarsepein, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, gekonfijte kersen, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Toscane

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Toscane:

Florentijnse taartjes

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, boter, donkere couverture, ei, hazelnoot, honing, ingemaakte kersen, rumaroma, slagroom, suiker, tarwebloem en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Dilleboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, kervel en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit  - Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Toscane:

Exotische pizza

Ingrediënten:
ananas uit blik, boter, kaas, karnemelk, lente-ui, peper, rietsuiker, sojasaus, tarwebloem, tomaten, tomatenpuree, varkensfilet, witlof en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Florentijnse medaillons

Ingrediënten:
gerookt dooregen spek, gevulde olijven, olijfolie, pekelvlees, peper, salie en varkensfilet

Keuken:
Italiaans
Toon alle 47 recepten in dit boek