Toscane
tongstrelende antipasti, primi en secondi voor creatief koken
Een boek van
We hebben 47 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Toscane , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
La cucina Toscanese is een keuken ‘semplice’. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van ‘gli italiani’ maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken. In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan! Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus. Buon appetito!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Toscane
Een greep uit de 47 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, courgette, gele paprika, knoflook, mozzarella, peper, rode paprika, sojaolie, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, knoflook, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, tomaten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan
Ingrediënten: aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, maggi, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, wijnazijn, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegan
Ingrediënten: bloemkool, boter, doperwten, groentebouillon, kervel, knolselderij, peper, peterselie, prei, snijbonen, tomaten, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, dille, kervel en witte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, droge witte vermout, garnalen, groentebouillon, lente-ui, mosselen, peper, rode paprika, slagroom, tarwebloem, venkel, visfond en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: dilleboter, gevulde olijven, knoflook, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, scampi, tomaat en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bolognesesaus, parmezaanse kaas, pasta, plantaardige olie en spaghetti
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: basilicum, bladerdeeg, crème fraîche, ei, goudse kaas, kerstomaat, nootmuskaat en peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: groene olijven, groene peper, knoflook, konijnenbouten, olijfolie, rozemarijn, salie, sjalot, witte wijn, zilveruitjes, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, champignons, knoflook, margarine, mosselen, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, uienpoeder en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aquavit, citroen, citroensap, parmezaanse kaas, pasta, peper, slagroom, suiker en tagliatelle
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: doperwten, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rozemarijn en tomaten uit blik
Keuken: Italiaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: olijfolie, peper, pistachenoten, rode ui, sinaasappel, suiker, venkel, witte wijnazijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: amandel, bakpoeder, boter, donkere couverture, ei, hazelnoot, honing, ingemaakte kersen, rumaroma, slagroom, suiker, tarwebloem en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: boter, garnalen, kappertjes, knoflook, kokkels, laurier, mosselen in blik, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, tomaten, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 47 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036613743
ISBN10
9036613744