Nienke Vercruysse, H. van Ham en Wiel Basten - Het aspergekookboek

Het aspergekookboek

Een boek van Nienke Vercruysse, H. van Ham en Wiel Basten

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het aspergekookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In deze zeer verzorgde uitgave presenteren auteur Wiel Basten en chef-kok Herman van Ham meer dan tweehonderd verrassende manieren om asperges smakelijk op tafel te brengen. Superlatieven als ‘de koningin der groenten’ en ‘het witte goud’ geven al aan dat het hier om een bijzondere groente gaat. En bijzonder zijn ook de gerechten die ermee worden bereid.
Toch zijn ze niet moeilijk te bereiden. Zorgvuldig samengesteld geeft dit boek een keur van eenvoudige, maar ook van zeer verfijnde recepten. Asperges in voorgerechten, in soepen, cocktails, salades, als hoofdgerecht met vlees, wild en vis. De nieuwste ontwikkeling is het gebruik van asperges in de oosterse keuken en ook daarvan zijn recepten opgenomen. Het malse karakter en de aparte smaak van asperges geven aan elk gerecht een feestelijk tintje.
Met Het aspergekookboek brengt u dat feest ook op tafel.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken