Jong a/d kook
kookboek voor studenten - 60 easy recepten
We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Jong a/d kook , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Anne Zeevalk: Jong aan de kook Kookboek voor studenten - 60 Easy recepten van Anne Zeevalk Jong a/d Kook is hét kookboek voor studenten die van eten houden, maar niet te ingewikkeld willen doen. Van een doordeweekse studentenhap, cook to impress voor je grote liefde tot een goede maaltijd als je een flinke groep hongerige studenten te eten krijgt. De indeling van het boek is eenvoudig: gerechten voor als het koud is en maaltijden voor warme dagen. Koken met de seizoenen dus met een spicy Thaise noodlesalade en een winterse uiensoep met kaasbroodjes als comfortfood als het buiten stormt en koud is.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Jong a/d kook
Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: lente-ui, gerookte kip, half-om-halfgehakt, knoflook, limoensap, olijfolie, rode peper, sesamolie, suiker, gember, verse koriander, vijfkruidenpoeder, vissaus, zout en zoute pinda’s
Ingrediënten: banaan, bananen, chocolade, citroensap, koksroom, maltesers, marsrepen, roomboter, suiker en vanilleroomijs
Ingrediënten: balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, groentebouillon, gruyère, laurierbladeren, olijfolie, oude hollandse kaas, runderbouillon, stokbrood, tijmblaadjes, uien, verse peper en wijnazijn
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gemalen kruidnagel, handappels, kaneel, kruimige aardappels, maïzena, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode kool, rodekool, rode wijn, rundergehakt, suiker, uien, water,
zout en peper en zure appels
Ingrediënten: tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water
Ingrediënten: gezeefde tomaten, knoflook, olijfolie, oregano, pasta, peper, salami en zout
Ingrediënten: cacao, donkere basterdsuiker, ei, grof zout, pure chocolade en roomboter
Ingrediënten: boursin, champignons, citroen, citroensap, peterselie, kaas, witte wijn, kruidenboter, kruidenkaas, peterselie, ontbijtspek, olijfolie, stokbrood, ui en
zout en peper
Ingrediënten: basilicum, cayennepeper, ei, gedroogd pepertje, gehakt, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, kaas, marjolein, mozzarella, olijfolie, olijfolie, paneermeel, peper en zout, pijnboompitten, spaghetti, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui en
zout en peper
Ingrediënten: cayennepeper, chorizoworst, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, gezeefde tomaten, groene paprika, garnaal, kipfilet, koenjit, mayonaise, paprikapoeder, peper, bladpeterselie, rode ui, saffraandraadjes, tomatenketchup en witte rijst
Ingrediënten: aardappel, aardappels, salie, boter, boter, melk, pompoen, ui, melk, winterwortel en
zout en peper
Ingrediënten: aardappels, augurk, bieslook, crème fraîche, eieren, gedroogde dragon, kerriepoeder, mayonaise, mosterd, olijfolie, spekjes, tuinkers, verse peper, verse rozemarijn, yoghurt, zout en
zout en peper
Ingrediënten: belegen kaas, bladerdeeg, crème fraîche, eieren, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pittige kaas, prei, preitjes, roquefort, spekjes en
zout en peper
Ingrediënten: aardappels, bloem, courgette, ei, olijfolie, spekjes, ui en
zout en peper
Ingrediënten: bloemkool, boter, gember, koksroom, koriander, melk, olie, pompoen, rode peper, roomboter, sesamolie, knoflook, ui, water, winterwortel en witte peper
Ingrediënten: amandelspijs, bakpoeder, bloem, crème fraîche, custardpoeder, ei, eieren, gezouten roomboter, oranjebloesemwater, rabarber, rietsuiker, suiker, vanillestokje en volvette kwark
Ingrediënten: tomaat in blik, champignons, chilisaus, courgette, crème fraîche, gehakt, kaas, olijfolie, paprika, prei, tortillachips en
zout en peper
Toon alle 69 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
Automatische import Dit boek is automatisch geïmporteerd
Dit is een uitgave van Forte Culinair
ISBN13
9789462500594
ISBN10
9462500592