Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Jong a/d kook

kookboek voor studenten - 60 easy recepten

Een boek van Anne Zeevalk en New Horizonz

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Jong a/d kook, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Anne Zeevalk: Jong aan de kook
Kookboek voor studenten - 60 Easy recepten van Anne Zeevalk
Jong a/d Kook is hét kookboek voor studenten die van eten houden, maar niet te ingewikkeld willen doen. Van een doordeweekse studentenhap, cook to impress voor je grote liefde tot een goede maaltijd als je een flinke groep hongerige studenten te eten krijgt.
De indeling van het boek is eenvoudig: gerechten voor als het koud is en maaltijden voor warme dagen. Koken met de seizoenen dus met een spicy Thaise noodlesalade en een winterse uiensoep met kaasbroodjes als comfortfood als het buiten stormt en koud is.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Jong a/d kook

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, aubergine, kaneelpoeder, lamsgehakt, laurierblaadje, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, wijn, stokbrood, knoflook, tomaten, turks brood, ui, verse basilicum en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Espressoperen op kaneelijs

Ingrediënten:
amaretto, handperen, kaneelijs, kaneelpoeder, kaneelstokje, mascarpone, merg, oploskoffie, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillestokje en vanillesuiker

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

kruidenboter

Ingrediënten:
artisjokken, augurk, bieslook, peterselie, citroen, crème fraîche, eieren, gedroogde dragon, kappertjes, mayonaise, roomboter, knoflook, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Hollandse Kaasfondue

Ingrediënten:
appel, belegen kaas, champignons, cherrytomaatjes, kirsch, maïzena, nootmuskaat, peer, peper, rauwkost, soepstengels, stokbrood, volle melk en witte wijn

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Kerriepuree

Ingrediënten:
aardappels, augurk, boter, crème fraîche, friet, kapucijners, kerriepoeder, kruidenboter, kruimige aardappels, melk, paprikapoeder, piccalilly, pittige kaas, spek, stokbrood en zilveruitjes

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Spaanse Paellasalade

Ingrediënten:
cayennepeper, chorizoworst, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, gezeefde tomaten, groene paprika, garnaal, kipfilet, koenjit, mayonaise, paprikapoeder, peper, bladpeterselie, rode ui, saffraandraadjes, tomatenketchup en witte rijst

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

franse Uiensoep met kaasbroodjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, groentebouillon, gruyère, laurierbladeren, olijfolie, oude hollandse kaas, runderbouillon, stokbrood, tijmblaadjes, uien, verse peper en wijnazijn

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Tiramisu met de Franse slag

Ingrediënten:
aardbeien, amaretto, cacaopoeder, citroen, frambozenjam, lange vingers, mascarpone, meringues, slagroom, sinaasappel, sterke koffie, suiker, turkse yoghurt, vanille, vanillesuiker en volvette kwark

Toon alle 69 recepten in dit boek