Tempura van garnalen en vis
★
★
★
★
★
Een recept van C.J.E. Leenders de Vries.
U vindt dit recept op pagina 91 in Van piepers tot pasta .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
- babymaiskolf
- bosui
- gemberwortel
- medium dry sherry
- olie
- rettich
- rijstwijn
- scampi
- sesamolie
- sojasaus
- tonijnfilet
- visbouillon
- vloeibaar frituurvet
- zalmfilet
- zelfrijzend bakmeel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.