C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Van piepers tot pasta

Een boek van C.J.E. Leenders de Vries

We hebben 111 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Van piepers tot pasta, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Heerlijk ouderwets

- ongeveer 11 uur geleden door geplaatst .

Piepers langer mee laten koken of voorkoken

- ongeveer een jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Van piepers tot pasta

Een greep uit de 111 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Nasi goreng

Ingrediënten:
boemboe nasi goreng, boter, droogkokende rijst, ketjap manis, knoflook, nasivlees, prei, sambal goreng, selderij, ui en winterwortel

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Indiase kalkoencurry

Ingrediënten:
bloem, boter, currypasta, kalkoenfilet, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, peterselie, tikka kruidenpasta, ui, volle yoghurt en zure room

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, peterselie, tomaat, ui, vleesfond en wortel

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Erwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bladselderij, boter, knolselderij, kruidenbouillon, laurierblad, peterselie, prei, rookworst, schouderkarbonade, spliterwten, ui en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Provençaalse kippenbouten

Ingrediënten:
boter, courgette, dijonmosterd, droge witte wijn, kippenbout, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui en zwarte olijven

Soort:
gevogelte
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, doorregen runderlappen, groene paprika, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, rode wijn, spekreepjes, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, vastkokende aardappel en vleesbouillon

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Teriyaki van eendeborst

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, eendenborst, gemberwortel, limoensap, medium sherry, olie, rettich, sojasaus, waterkers en witte wijnazijn

Soort:
gevogelte
Toon alle 111 recepten in dit boek