Garum (gefermenteerde vissaus) 2

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 152 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfskopsalade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Tonijnsalade met ingemaakte gember en komkommer

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Vis

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Garum (gefermenteerde vissaus) 3, haimation

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen