Gekookte gans met witte saus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 308 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ganzenlevercrème

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Gekookte gans met kruidenpesto

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Oie rôtie aux pruneaux - Gebraden gans met een vulling van pruimedanten en foie gras

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gefüllte Gans mit fruchtige Kastanienfüllung - Gans met fruitige kastanjevulling

Een recept uit  - Deutsche Küche